Het Premium Extra papier 80 gram van Evolution-paper is het plotterpapier alternatief voor het printen van al uw lijntekeningen, werktekeningen, etc.

Evolution-paper translucent plotterpapier is het 60 gram plotterpapier voor het maken van scherpe lijntekeningen, patronen en snelle testafdrukken.

Plotterpapier PPC Extra 90 gram is geschikt voor al uw lijntekeningen, werktekeningen, CAD toepassingen en presentaties. Het ideale witte plotterpapier voor het printen van al uw lijntekeningen, etc.

Laat uw lijntekeningen nog beter tot hun recht komen met dit licht gecoate plotterpapier. Voor technische tekeningen maar ook voor afbeeldingen is dit licht gecoate plotterpapier de oplossing.

Gecoat wit plotterpapier 90 gram van hoge kwaliteit, geschikt voor al uw grafische toepassingen maar ook perfect geschikt voor lijntekeningen waarbij net iets meer wordt gevraagd.

Laat kleuren tot leven komen met dit 120 gram zwaar gecoat wit plotterpapier geschikt voor al uw grafische toepassingen. Het ideale gecoate plotterpapier voor al uw afbeeldingen, posters en displays.

Dit 100 gram zware gecoate gele (beide zijden) plotterpapier is uitstekend geschikt voor het maken van displays en indicatie materiaal voor gebruik binnen.

Dit 120 gram zware gecoate gele (beide zijden) plotterpapier is uitstekend geschikt voor het maken van displays en indicatie materiaal voor gebruik binnen.

Levendige kleuren haarscherpe lijnen met zit 140 gram zwaar gecoat wit plotterpapier voor al uw grafische toepassingen. Het ideale gecoate plotterpapier voor uw afbeeldingen, presentaties, posters en

Tracing plotterpapier met een transparantie van 75% (volgens ISO 2469) is uitermate geschikt voor lijntekeningen of andere situaties waarbij transparantie belangrijk is.

PPC Self-Adhesive Paper 80gr is een zelfklevend plotterpapier van hoge kwaliteit voor afdrukken met levendige kleuren en natuurgetrouwe weergaves met uw toner groot formaat printer (plotter).

Dit 200 gram zware fotopapier met een glanzende (glossy) coating levert afdrukken op met levendige kleuren, scherpe contrasten en duidelijke lijnen.